Tervetuloa!

  Näiltä sivuilta löydät erilaisia veneilyyn liittyviä ohjelmia ja rekistereitä, kuten esim. sataman vartiointi, venepaikkarekisterit tai jäsenmaksujen laskutus. Nämä ovat kaikki syntyneet erilaisista veneseurojen ja satamien tarpeista.

  Vasemmassa valikossa löytyvät kaikki veneilyyn liittyvät sovellukset kohdassa "Veneily IT". Samassa valikossa, kohdassa "Muut sovellukset" löytyy lisäksi joitain esimerkkejä räätälöidyistä ohjelmista eri aloille.

  Käytettävyys

  Kaikissa ohjelmissa löytyy opastavia ja selittäviä tekstejä. Lisäksi ohjelmat on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Useat tekstit voidaan myös muokata kunkin seuran tai sataman olosuhteita vastaaviksi.

  Moni rekisteri ja sovellus voidaan myös yhdistää toisiinsa, jolloin ei tarvitse ylläpitää useita samanlaisia rekistereitä. Esimerkkinä mainittakoon, että Vartiointijärjestelmä voi hyödyntää henkilö- ja venepaikkatietoja venesataman varsinaisesta hallintarekisteristä (Marina). Molempia ohjelmia voidaan toki myös käyttää erikseen.

  Laitevaatimukset

  Lähes kaikki sovellukset toimivat Internetissä, joten näin ollen ne eivät ole millään tavalla riippuvaisia käyttöjärjestelmästä (Windows, Mac jne.) tai laitteista. Myös tabletit ja mobiililaitteet soveltuvat näiden käyttöön. Oleellista on siis, että laitteella on yhteys Internetiin. Tällöin on myös mahdollista käyttää ohjelmia monelta koneelta yhtä aikaa.


  Veneilyterveisin,
  Hasse

Alla program, samt konsultering kan också fås på svenska.